Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada komşuda fare görmek

Rüyada komşuda fare görmek

Rüyada komşuda fare görmek geleceğin güzelliklerle dolacağına, gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, kendi işini kurma idealini yerine getireceğine, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, çekilen çilelerin ve eziyetlerin kısa zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Rüyada komşuda fare gördüyseniz:

  • İlerlemek istiyorsanız bazı konuları kendi kendinize halletmelisiniz.

Rüyada komşusunun evinde fare görmek çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, kendini tatmin etmek için yaşayacağına, hem itibar edineceğine hem de daha güzel bir hayata sahip olacağına işaret eder.

Rüyada komşunun evinde fare görmek isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına alamet eder.

Rüyada komşuda fare görmek zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine rivayet eder.

Rüyada komşusunun ağladığını görmek iş konusunda çok büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, beklentilerine ulaşacağına delalettir.

Rüyada komşuda çay içmek işinde yükseleceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine, gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına işarettir.

Rüyada komşunun ev taşıdığını görmek keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, alışık olmadığı, bilmediği bir durumla baş başa kalarak zor günler atlatacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlar göreceğine bu durumlardan ötürü çok zor zamanlardan geçerek iflasın eşiğine geleceğine ancak eş, dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada komşunun bahçesine girmek işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, asla yüksünmeyeceğine, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada komşuya zeytin görmek hayatında hayırlı ve güzel gelişmelerin meydana geleceğine, hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments