Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eski komşunun evini görmek

Rüyada eski komşunun evini görmek

Rüyada eski komşunun evini görmek hayatın rüya sahibine, mutluluk, zenginlik, sağlık ve hayır getireceğine, hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına, aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine, hayatının afiyette geçeceğine, sorunların ortadan kalkacağına ve uzun bir zamandan beri görülmemiş kadar büyük kazanç elde edileceğine, rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına, o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına alamet eder.

Rüyada eski komşunun evini gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızın sizi yavaşlatmasına izin vermeyin.

Rüyada eski komşunun evine gitmek gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine, bazı tartışmalar yaşayacağına, zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine tabir olunur.

Rüyada eski komşunun evini görmek yeni bir hayata adım atılacağına, kötü ve sorunlu bir dönemden geçeceğine, ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada komşu evine girmek musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, strese gireceğine, onun her zaman başında olacağına, devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına rivayet eder.

Rüyada komşunun evini taşımak kişinin keyfinin yerine geleceğine, eşlerinin kapanacağına, eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına inanılır.

Rüyada komşunun evinde fare görmek güç ve para kaybedeceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına, tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına inanılır.

Rüyada komşunun evini yanarken görmek hastalıkla boğuşan bir akrabadan sevinçli bir haber geleceğine, bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, işten ve güçten el etek çekileceğine işaret eder.

Rüyada komşunun evine geldiğini görmek bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, yaşamının büyük bir lüks içinde geçeceğine, evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendini komşunun evinde görmek işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına, bol kazanç elde edeceğine, ancak daha sonra atacağı hatalı bir adım yüzünden çok büyük bir zararla karşılaşacağına, yakaladığı bu şansın garanti olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments