Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada komşunun evinde yangın görmek

Rüyada komşunun evinde yangın görmek

Rüyada komşunun evinde yangın görmek aşama kaydedeceğine, bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine, kazancın günden güne daha da arttırılacağına, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, duyduğu üzüntülerin ve endişelerin sona ereceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada komşunun evinde yangın gördüyseniz:

  • Tecrübe en önemli eğitmendir.

Rüyada komşunun evinde yangın görmek gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine, maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine delalet eder.

Rüyada komşunun evinde yangın çıktığını görmek rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, bunun ticarette yaşanacak başarıya yansıyacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada komşuda yangın görmek yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, kendisini Allah yoluna adayacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının evinde yangın görmek tatsız günlerin geride bırakılacağına, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açıp, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine, kişinin zor günlerden geçeceğine delalet eder.

Rüyada evinin yangın görmek çok büyük üzüntü yaşayacağına, ele güne muhtaç olacağına, uzun bir seyahate çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yangında evinin yandığını görmek hayal edilen herşeye kavuşacağına, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, amacına ulaşabileceğine alamet eder.

Rüyada birinin evinde yangın görmek kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına delalettir.

Rüyada kendi evinde yangın görmek kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, neşeleneceğine, sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments