Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada komşunun çamaşırlarını görmek

Rüyada komşunun çamaşırlarını görmek

Rüyada komşunun çamaşırlarını görmek yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, gereksiz yere kendisini üzecek ve manevi olarak zarar getirecek bir yola gireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına inanılır.

Rüyada komşunun çamaşırlarını gördüyseniz:

  • Bilgi ya da haber toplamak üzere hazır beklemeniz durumunda, yeni kararlar alabilir, çözümler üretebilirsiniz.

Rüyada komşunun çamaşır astığını görmek emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada komşunun çamaşırlarını görmek işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada komşuyla kucaklaşmak ağız tadından ve neşesinden de olacağına, beklenmedik kapıların açılmasına, sağlığın bozulacağına, rahatı kaçıracak olaylarla karşılaşılacağına ve çok zor günler geçirileceğine rivayet eder.

Rüyada komşuya sabun vermek her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine, borçlarını ödeyeceğine ve mal mülk sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada komşusunun evini süpürmek yoksul ve muhtaç insanların hakkına göz dikeceğine ve tüyü bitmemiş yetimin hakkına el uzatıp haram yemekten utanmayacağına, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına takdir ve sevgi göreceğine, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada komşuları görmek çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, onlarla artık hep bir arada olunacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına bundan sonra da bir daha araya mesafelerin girmeyeceğine, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada komşunun bebeğini emzirmek yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına bu sayede keyfinin yerine geleceğine, uzun süreden beri üzerinde kafa yorulan ve dirsek çürütülen projelerin askıya alınacağına, hayatına yeni ve temiz bir sayfa açacağına alamet eder.

Rüyada komşusuna gitmek rüya sahibinin geçimini sağlamak için çok zahmet çekeceğine ve tüm hayatının neredeyse çalışmak olacağına, zarara uğrayacağına, sıkıntıların, aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, tabiri caizse dağ gibi büyüyeceğine, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, ağız tadının da kaçacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments