Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada komşusuna gitmek

Rüyada komşusuna gitmek

Rüyada komşusuna gitmek sağlık içinde yaşanacağına, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine, büyük bir zenginlik kazanılacağına, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, dirayetli davranışlarının meyvelerini de kısa zaman sonra almaya başlayacağına, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine delalettir.

Rüyada komşusuna gitmek gördüyseniz:

  • Yaşça sizden küçük veya sizi iyi hissettirebilecek kişilerle bir araya gelebileceğiniz aktivitelere katılmalısınız.

Rüyada komşusuna gitmek kötü halden iyi hale geçeceğine ve içinde olacağı durumdan çok memnun olacağına, uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada komşu evine gitmek merdiven atlayacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına, çok zor olarak görülen işleri kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, yaşadığı bir rahatsızlıktan Allah’ın izni ile kısa zamanda kurtulacağına ve zor bir dönem geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine delalettir.

Rüyada komşusunun evine gitmek maaşta azalmaya veya işten çıkarılmaya yorumlandığı gibi, para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, bu dönemde kesinlikle yatırım yapılmamasının uygun olacağına, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada komşu ziyaretine gitmek kısa süre içinde dünyaevine girileceğine, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, sevilen bir kişinin söyleyeceği gurur kırıcı bir söz yüzünden büyük bir üzüntü yaşanacağına, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına alamet etmektedir.

Rüyada komşuya oturmaya gitmek onlara doyasıya sarılacağına, çok büyük kısmetler kazanacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine tabir olunur.

Rüyada komşunun evine gitmek buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, helal rızık elde edeceğine ve iş konusunda sıkılmayacağına, kısa süre içinde çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada eski komşuya gitmek anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, yaşamının uzun olacağına, manevi açıdan kendisini daha güçlü ve daha azimli hissedeceğine ve iş yerinde bir aile ortamı kuracağına rivayet eder.

Rüyada eski komşunun evine gitmek kendisini çok huzurlu hissedeceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına, şansın ve istikbalin açık olduğuna yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments