Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada komşuları görmek

Rüyada komşuları görmek

Rüyada komşuları görmek iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına, işsiz ise işe gireceğine, sevinç ve mutluluğa, aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, barış ve sevgi ortamında bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada komşuları gördüyseniz:

  • Kendi hakkınızda öğrenebileceğiniz bazı şeyler sizi şaşırtabilir.

Rüyada komşunun evinde düğün görmek malının, parasının, bağının ve bahçesinin de artacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine rivayet eder.

Rüyada komşusunu hasta görmek yaşanan aksaklıkların ortadan kaldırılacağına, çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına, iş sıkıntısı olmadan, maddi zorluklar çekmeden, Allah’tan dilediği ne varsa elde ederek iyi bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada komşuyla ev değiştirmek ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına alamet etmektedir.

Rüyada komşu kavgası görmek her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, kalbini kıracağına, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına inanılır.

Rüyada komşuya yoğurt vermek başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine delalettir.

Rüyada komşuya ayakkabı görmek dost ya da akrabalardan birinin ihanetine uğranacağına, ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, yaşadığı zararı ve mali krizi atlatacağına delalet etmektedir.

Rüyada komşunun öldüğünü duymak çok başarılı olunacağına, ettiği zararları telafi edeceğine, hasretlerin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada komşunun boşandığını görmek kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, maddi imkânlarının artacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments