Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada komşuda kalmak

Rüyada komşuda kalmak

Rüyada komşuda kalmak başının da önüne eğilmesine neden olacağına, yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, belki de hayatının aşkını bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada komşuda kalmak gördüyseniz:

  • Olayların kontrol dışına çıkmasına izin vermemelisiniz.

Rüyada komşuda kalmak işinde itibar edineceğine, işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, işinden ekmeğinden olacağına inanılır.

Rüyada komşunun evinin yıkıldığını görmek hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına yorulur.

Rüyada komşunun evini dağınık görmek şansının artacağına, yapmak istediği işlerde bir türlü dikiş tutturamayacağına, kendisini üzen birçok kişi ile arasındaki ipleri koparacağına işarettir.

Rüyada komşusunun evini sattığını görmek sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada komşuya sarılıp ağlamak saygınlığının da artacağına, evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada komşuya misafir olmak zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, yenileneceğine ve can bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada komşunun oğluyla öpüşmek ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, Allah katında yükseleceğine, azap çektiğine rivayet etmektedir.

Rüyada komşusuna gitmek düşmanların çok üzüleceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, küslüklerin biteceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments