Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada komşunun oğluyla öpüşmek

Rüyada komşunun oğluyla öpüşmek

Rüyada komşunun oğluyla öpüşmek ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına, yokluktan ve de geçim derdinden kurtulacağına, parasının, malının ve aşının da çoğalacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, bu durumdan kendisini kurtarmak için bir yol deneyeceğine, dertlerin aşılacağına, aile bireylerinden biri için önemli bir konuda destek olunacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, birçok kişi için zor olduğu söylenen bir çalışmada büyük kazanç elde edileceğine, güç ve kudret kazanacağına, kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine, hanesinin bollukla dolacağına inanılır.

Rüyada komşunun oğluyla öpüşmek gördüyseniz:

  • İlişkilerinizi geliştirmek için göstereceğiniz gayret sevdiğiniz ya da önemsediğiniz kişileri şaşırtabilir.

Rüyada komşu oğlu görmek hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına, rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada komşunun oğluyla öpüşmek çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine, sağlığıyla ilgili olarak pek sorun yaşamayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde zarar edebileceği bir işe girse bile bu durumu kazanca çevireceğine delalettir.

Rüyada komşu oğluyla evlenmek çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, bu yüzden bazı sorunlarla muhatap olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada komşusunun oğlunu görmek girdiği işlerde zarara uğrayacağına, destek olduğu kişilerden ihanet göreceğine, küslükleri gidereceğine, bazı kötü niyetli kimseler tarafından yalan yanlış bilgiler verilerek kandırılmaya çalışılacağına alamet eder.

Rüyada komşunun evini yanarken görmek başarı ve zafer kazanacağına, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına ve hayatını sil baştan yaşamak için harekete geçeceğine, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine işarettir.

Rüyada komşuyla yemek yemek çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, iyilik bulacağına, şifa edineceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada komşunun evine görmek büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, moralinin ve sağlığının da bozulacağına, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına işaret etmektedir.

Rüyada komşuya tuz vermek onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına, yükseleceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments