Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada komşuya sarılıp ağlamak

Rüyada komşuya sarılıp ağlamak

Rüyada komşuya sarılıp ağlamak rakiplerin alt edileceğine, toparlanacağına, yalana dolana itibar ve tenezzül etmeyeceğine, daha eğitimli, donanımlı ve çağdaş bir insan haline geleceğine, moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine, sağlığa ve ağız tadına kavuşacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede ortadan kaldıracağına, işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına alamet etmektedir.

Rüyada komşuya sarılıp ağlamak gördüyseniz:

  • Olan biten olaylar ya da işaretler bazı konularda boşa kürek çekiğinizi ya da gayretlerinizin boşa gideceğini gösteriyor olsa da, boşa gitmeyecek.

Rüyada komşuya sarılıp ağlamak fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, mutluluğunun zedeleneceğine, ailesi içindeki tatsızlıkların yerini sevince ve mutluluğa bırakacağına ve var olan borçlarının kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine rivayet eder.

Rüyada komşusunun ağladığını görmek eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına, maddi ve manevi açıdan çok zarar görüleceğine, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada komşunun ağladığını görmek garanti olacak makama oturacağına, eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına rivayet etmektedir.

Rüyada komşuyla ağlamak işlerin büyük kazanç sağlayacağına, kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına işarettir.

Rüyada komşuya sarılmak kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına tabir olunur.

Rüyada komşu kızına sarılmak sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına, sıkıntılarının ve borçlarının da çoğalacağına, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine alamet eder.

Rüyada komşusuna sarılmak önemli bir iş için kişinin sonucunu üç vakitte alacağına, hak yolunda hayır işleri yapacağına, malının ve gelirinin çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada komşuyla sarılmak içinde bulunduğu sorunları çözeceğine, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, yeni duygular tadacağına, yeni kısmetlere nail olacağına, içinin kıpır kıpır olacağına, yüzünün de güleceğine, solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments