Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada komşuya misafir olmak

Rüyada komşuya misafir olmak

Rüyada komşuya misafir olmak zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, zahmetli işlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, gözyaşı döküleceğine, maddi durum kötü ise zengin olunacağına, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, zorlukların giderileceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine delalettir.

Rüyada komşuya misafir olmak gördüyseniz:

  • Kısa bir yolculuk, gezi veya seyahat size iyi gelebilir.

Rüyada komşuya misafir gitmek yeni işlere girişileceğine, mal mülk sahibi olunacağına, dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada komşuya misafirliğe gitmek dileklerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına işarettir.

Rüyada komşuya misafir olmak arkasının daha sağlam hale geleceğine, girişimde bulunduğu işlerden zaferlerle çıkacağına, yeni başlangıçların yapılacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine delalet eder.

Rüyada misafire meyve ikram etmek mutlu ilişkiler kuracağına, sorunlarını aşacağına, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına işaret etmektedir.

Rüyada misafirlikte baklava yemek sevdiği kişilerden zarar göreceğine, dertlerinin dermanını bulacağına, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine yorulur.

Rüyada arkadaşına misafirliğe gitmek evine ve evliliğine karanlık bulutlar çökeceğine, bir sebeple neredeyse yıkılacağına, bolluğa, berekete, güce ve kuvvete işarettir.

Rüyada eve gelen kalabalık misafir görmek barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, kötü sözler duyacağına, sadece rüyayı gören kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine delalettir.

Rüyada başbakan misafir etmek orada iyi ahlaklı kimselerle dost olacağına, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine, makam ve rütbe edineceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments