Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada komşuya zeytin görmek

Rüyada komşuya zeytin görmek

Rüyada komşuya zeytin görmek işlerinin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine, maddi durumun düzeleceğine, düşünmeden hareket edeceğine, rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına, hata ve günah işlemekten uzak duracağına, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına yorulur.

Rüyada komşuya zeytin gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizin farkında olan bir kişi size bir şans tanıyabilir.

Rüyada komşuya zeytin görmek sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, şöhretli biri olunacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine işarettir.

Rüyada hurma zeytin görmek büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına, yapacağı akıllıca ve başarılı hamleler sayesinde çok kötü durumlara düşmekten ve daha fazla zarar uğramaktan kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada zeytinyağlı salata görmek attığı adımların geleceğini şekillendireceğine, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine ve daha sonra yaşanan bir olayın ardından aradaki sorunların kendiliğinden çözüme kavuşacağına, alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına işaret eder.

Rüyada bir teneke zeytin görmek isteklerinin yerine geleceğine, ev içinde yaşayacağı bazı sorunlar nedeni ile zor günler geçireceğine, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bidonda zeytin görmek tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden iyi haber gelmeyeceğine, hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada zeytinin içinde kurt görmek çok güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri kötü gibi duran sağlık durumunun aksine çok güçlü olduğuna, rüya sahibinin, çok büyük bir huzura sahip olduğuna ve bundan sonara da olacağına, yeni mekânlara gireceğine ve yeni işlere atılacağına yorulur.

Rüyada ekmek zeytin görmek elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, gözyaşı dökeceğine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına delalet eder.

Rüyada zeytin saymak eline geçecek haram bir maldan ötürü çok sıkıntı çekeceğine, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, işlerinin açılacağına, kazancının artacağına, hayatının da düzene gireceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments