Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sıcak çay içmek

Rüyada sıcak çay içmek

Rüyada sıcak çay içmek rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, onunla mutlu bir hayat kuracağına, atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına, yaşanan sıkıntıların sabır ve azimle ortadan kaldırılacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine, ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada sıcak çay içmek gördüyseniz:

  • Tamamlayamayacağınız işlere talip olmamalısınız.

Rüyada sıcak çay içmek iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına, onlara hocalık edeceğine, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sıcak şerbet içmek aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada sıcak su içmek yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine, cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada sıcak bira içmek işlerin yakın bir zaman içinde açılacağına, girilecek bir yarış içerisinde lider olunacağına, yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada sıcak ayran içmek üzüntü veren olayların düzeltileceğine, işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sıcak süt içmek yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine ve verilen sözlerin çok istenmesine rağmen tutulamayacağına, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına delalet eder.

Rüyada sıcak şarap içmek kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına, idealist kimse olacağına, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada meyve çayı içmek sağlık ve şifa bulacağına, maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments