Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bitkisel çay içmek

Rüyada bitkisel çay içmek

Rüyada bitkisel çay içmek pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine, bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, tartışma yaşanan kişilerle aranın düzeltileceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına, zevke sefaya ve eğlenceye dalacağına, iş hayatında ortaya konan çalışmaları kıskanan rakipler ile bazen münakaşa edileceğine ve personelle ilgili istenmeyen bir durumun ortaya çıkacağına rivayet eder.

Rüyada bitkisel çay içmek gördüyseniz:

  • Tutkular ön plana çıkabilir.

Rüyada bitkisel çay içmek çileye, zahmete ve meşakkate düşeceğine, rakiplerine yenileceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına, rızkının artacağına, kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına yorulmaktadır.

Rüyada bitkisel çay görmek zorlukları ve sıkıntıları ortadan kaldıracağına, gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, sıkıntı dolu günler yaşanacağına yorulur.

Rüyada bitkisel hayata girmek başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına delalettir.

Rüyada bitkisel ot görmek çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına alamet etmektedir.

Rüyada bitkisel yağ görmek kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, insanlar tarafından tanınan biri olacağına inanılır.

Rüyada bitkisel ilaç görmek işlerini yoluna sokacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada tatlı çay içmek o kişiden fiziksel olarak etkileneceğine, kendisine gelen bir teklifi kabul edeceğine, kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına delalet etmektedir.

Rüyada camide çay içmek eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments