Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada komşu düğünü görmek

Rüyada komşu düğünü görmek

Rüyada komşu düğünü görmek makbul olan yollardan ayrılmayacağına, kötü işlere girmeyeceğine, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kişinin beklediği müjdeye ulaşmasına, askıda olan işlerinde olumlu gelişmelerle ve sevindirici olaylarla karşılaşacağına, ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine ve atılacak her adımda daha iyi işler yapılacağına, kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, rahat bir iş hayatının başlayacağına tabir olunur.

Rüyada komşu düğünü gördüyseniz:

  • Bazı şeyleri farklı şekilde ele almak, yeni yöntemler denemek gerekiyor.

Rüyada komşunun düğününü görmek huzurunun bozulacağına, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına ve yüzün güleceğine, girdiği bir iş sırasında çok hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada komşu düğünü görmek rüya sahibinin azmi ve sabrı sayesinde içine düştüğü maddi ve manevi zararları telafi edeceğine, belki özel hayatında sıkıntılar yaşayacağına, yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına delalettir.

Rüyada komşunun evinde düğün görmek uğradığı zararın telafi edileceğine ve büyük başarılar kazanacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine delalet eder.

Rüyada komşuda düğün görmek yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine ve en doğru olanı bu sayede bulacağına, şu anki maddi durumunun ilerleyen yıllarda katlanarak artacağına, hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada komşunun evini kirli görmek sorunlarının ve sıkıntılarının kısa süre içinde gittikçe artacağına, içine büyük bir huzurun dolacağına, kudret ve destek olacağına delalettir.

Rüyada kadın komşu görmek çalışkan bir kişi olunacağına, sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına rivayet eder.

Rüyada komşunu hamile görmek yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, sevilen bir kişinin içine düştüğü sıkıntıdan kurtulmasına yardımcı olunacağına rivayet eder.

Rüyada komşunu evine gitmek var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine, evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments