Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada komşunu hamile görmek

Rüyada komşunu hamile görmek

Rüyada komşunu hamile görmek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, parasının ve canın güvende olacağına, başka başka yerlere seyahat edeceğine, her şeyin ters gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada komşunu hamile gördüyseniz:

  • Geçmişte birlikte çalıştığınız kişilerle biraraya gelmeniz aradığınız sonuçları elde etmenizi sağlayabilir.

Rüyada komşunu hamile görmek daima önüne bakacağına, maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada hamile komşunu görmek girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, yükünün hafifleyeceğine, bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına delalet eder.

Rüyada komşumu hamile görmek hırpalanacağına, darp edileceğine, uğradığı zararları kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada komşunun hamile olduğunu görmek dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine, bir şeyden sorumlu tutulduğuna, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına ve bu sorun yüzünden aradaki bağların epey bir gerileceğine işaret etmektedir.

Rüyada komşusunun hamile olduğunu duymak işlerine dört elle sarılacağına, yeteneklerini geliştirmeye, zor da olsa bazı kararlar vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada hamile komşu görmek aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada komşuyu hamile görmek emeklerinin ve hayallerinin boşa gitmeyeceğine, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına, huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına işaret eder.

Rüyada komşu kadını hamile görmek dualarının ve hayallerinin Allah katında karşılık bulacağına, bir sebeple başka yollar aranacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, zararın gittikçe daha da artacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments