Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolye satın almak

Rüyada kolye satın almak

Rüyada kolye satın almak mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine, rüya sahibinin hayatında çok büyük sıkıntılar göreceğine, dertlerin ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına, sorunlarının ardının arkasının kesilmeyeceğine, kendisinin de eline geçecek bu eşsiz fırsatları en doğru şekilde kullanmasını bileceğine, neşesinin, huzurunun, ağız tadının ve sağlığının da bozulacağına, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada kolye satın almak gördüyseniz:

  • Verilmiş sözlerin ya da yapılan anlaşmaların bazılarının artık bir değeri kalmadığını fark edebilirsiniz.

Rüyada altın kolye satın almak onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına bu sayede rahata ereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından resmi bir kurum sayesinde alınacak bir yardımla kurtulacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada inci kolye satın almak uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kolye satın almak kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine, işlerinin kötüye gitmeye başlayacağına, yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, iş hayatında kendi işini kuracağına ve kendi işinin patronu olacağına delalet eder.

Rüyada altın kolyeler bulmak zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine alamet eder.

Rüyada altın kolye zinciri görmek yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, malının ve parasının ziyan olacağına, çok büyük yatırımlar gerçekleştirip yardıma muhtaç insanlara destek olacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz inci kolye takmak dinini yaşayacağına, çok daha mutlu olunacağına, küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın anahtar kolye görmek çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine ve bir sebepten ötürü bir miktar ceza ödemek zorunda kalınacağına, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına, evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına, dünyayı gezmek için yola çıkacak olan rüya sahibinin tüm hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kolyeler görmek büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, müsriflikten kaçınıp, tutumlu bir yaşam süreceğine, mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments