Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolyeler görmek

Rüyada kolyeler görmek

Rüyada kolyeler görmek bunun için gerekli olan tüm fırsatlara sahip olacağına, sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, atılan bazı adımların çok büyük sorunlara sebep olacağına, bunun da geleceğine büyük katkı sağlayarak onun için başka hayırlı yollar açacağına, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine tabir olunur.

Rüyada kolyeler gördüyseniz:

  • Aşk ilişkileriniz ise fazla uzun süreli olmayan flörtlerle dolu olabilir.

Rüyada kolye seçmek harcadığının çok daha fazlasını geri kazanacağına, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, borcunuz varsa borcunuzdan kurtulacağınıza tabir olunur.

Rüyada altın küpe ve kolye takmak büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına, rüya sahibinin de yüzünün güleceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına tabir olunur.

Rüyada renkli taşlı kolye görmek hanesi içinde herhangi bir sıkıntının yaşanmayacağına, ancak bu durumları etrafındaki bazı kişilerin vereceği destek sayesinde ortadan kaldıracağına, verilen emeklerin karşılığını bulacağına delalet eder.

Rüyada altın kolyeler görmek yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, daha güzel ve daha iyi yaşayacağına delalet eder.

Rüyada hediye kolye görmek yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine, atacağı her adımla daha güzel ve daha mutlu günler yaşayacağına, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada elmas kolye görmek dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna, maddeden çok maneviyata önem vereceğine ve en büyük hedeflerinden birinin de gerçek huzuru bulmak olacağına, mesleğinde başarılarının hiç bitmeyeceğine delalet eder.

Rüyada büyük kolye takmak yaşamsal alanlarda her türlü güvenliğin sağlandığına, düşmanlardan uzak, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına, işlerin hayırlı kapılar açacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine alamet eder.

Rüyada kalp kolye görmek kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına, elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments