Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada inci kolye satın almak

Rüyada inci kolye satın almak

Rüyada inci kolye satın almak eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, huzura ereceğinize, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine, girilen bütün işlerde zarar edileceğine, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada inci kolye satın almak gördüyseniz:

  • Harekete geçmeniz durumunda gayretlerinizin karşılığını alabilirsiniz.

Rüyada inci kolye satın almak çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, alınacak maddi destek ve gösterilecek sabır sayesinde işyerinin düze çıkartılacağına rivayet eder.

Rüyada siyah inci kolye görmek sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine ve hiçbir zaman işsizlik gibi kötü bir sorunu olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada beyaz inci kolye görmek sorunların ve dertlerin ardı arkasının kesilmeyeceğine, başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına yorulur.

Rüyada inci kolye takmak karşısına kötü insanlar çıkacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine işaret eder.

Rüyada inci kolye çalmak hayırlı ve başarılı işlere gireceğine, işlerin yakın zamanda açılacağına, şansının kendinden yana olacağına rivayet eder.

Rüyada beyaz inci kolye takmak herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, büyük miktarda para kazanacağına, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına rivayet eder.

Rüyada inci kolye vermek işindeki verimliliğinin düşeceğine, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, akrabayla araya mesafe konulacağına delalet eder.

Rüyada inci kolye aramak ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine, alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments