Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolye kırmak

Rüyada kolye kırmak

Rüyada kolye kırmak kötü günlerini atlatmayı başaracağına, hanesine bereketin ve bolluğun geleceğine, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, uğradığı zararın telafi edileceğine, rızkın gittikçe azalacağına, çok büyük bazı fırsatlar yakalanacağına, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, işlerini kısa zamanda büyüteceğine, eline geçen bütün fırsatları hızlı bir şekilde kazanca çevireceğine, birçok kişiye yardım edeceğine, evlilik hayali kurduğu birisine aşık olup onunla evleneceğine, sorunlarının geçmişte kalacağına, iş dünyasında haksızlığa uğranacağına delalettir.

Rüyada kolye kırmak gördüyseniz:

  • Plansız şekilde ilerlemek veya daldan dala konmak doğru bir karar olmayabilir.

Rüyada kolye kırmak elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, ihanet göreceğine delalettir.

Rüyada altın kolye kırmak keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına delalettir.

Rüyada fındık kırmak kişinin mutlu olmasını sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kavanoz kırmak daha kaliteli bir yaşam şekline sahip olmakla beraber, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, hayalini kurduğu şeylerden günden güne uzaklaşacağına, geçmişte yapılmış olan hataların telafi edileceğine işaret eder.

Rüyada buzu kırmak dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada çay tabağı kırmak zorlukları aşacağınıza ve rahata ereceğinize, yüz güldürecek, sevince ve heyecana vesile olacak haberler almaya, günahların af olacağına, hayallerinin peşinden gideceğine delalettir.

Rüyada köpek dişini kırmak zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, bir sıkıntısı olduğunda pek çok kişiyi yanında bulacağına, kadim dostlar edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada güveç kırmak bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına, kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, hane içindeki mutluluğunun büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments