Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın kolye kırmak

Rüyada altın kolye kırmak

Rüyada altın kolye kırmak bir gönül ilişkisine başlanacağına, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine, kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine, kısa süreli karlar elde edileceğine, bir yandan cenaze olacağına, diploma ve meslek sahibi olacağına, haberler alacağına, sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın kolye kırmak gördüyseniz:

  • Sezgilerinize güvenmelisiniz.

Rüyada altın kolye kırmak büyük miktarda kazanç elde edeceğine, bu sayede artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, iyi mevkilere layık olduğunu göstererek hak ettiği terfiyi de en kısa zamanda alacağına yorulmaktadır.

Rüyada kolye kırmak başarılarının devamının geleceğine, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine işaret eder.

Rüyada altın bileziği kırmak hayatının güllük gülistanlık olacağına, çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştireceğine, bilmek istediklerini öğreneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altın bilezik kırmak sorunlarının ve problemlerinin de son bulacağına, yeni bir işe geçiş yapılacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altın yüzük kırmak sağlık sorunlarının artacağına, kısa süre içinde manevi açıdan büyük bir boşluğa düşüleceğine, çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına işaret eder.

Rüyada altın küpe ve kolye takmak herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına inanılır.

Rüyada altın kolye düşürmek hastalıkların iyileşeceğine, çok daha iyi bir hayata sahip olacağına, üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına ve projelerinin beklenenden daha fazla ilgi göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altın kolye çaldığını görmek maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına, karamsarlığa düşeceğine, huzurunun ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının kendi istediği gibi ilerleyeceğine, kazancının sağlam ve sabit olacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments