Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi kolunun kesildiğini görmek

Rüyada kendi kolunun kesildiğini görmek

Rüyada kendi kolunun kesildiğini görmek her geçen gün başarılarının artacağına, mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olunacağına, septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan rüya sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına, muradın yerine geleceğine, kaybedilenlerin yerine çok daha fazlasının ve iyisinin konacağına, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına tabir olunur.

Rüyada kendi kolunun kesildiğini gördüyseniz:

  • Şansa bağlı işlerde başarılı olabilirsiniz.

Rüyada kolunun kesilmesini görmek ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, insanların birbirine kenetleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada kolun kesildiğini görmek isabetli ve temkinli adımlar atmayı bileceğine bu sayede hayatının olumlu yönde değişmeye başlayacağına, her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, güzel sözler işiteceğine işarettir.

Rüyada kendi kolunun kesildiğini görmek çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine, malına mal, parasına da para ekleyeceğine, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine yorulur.

Rüyada birinin kolunun kesildiğini görmek aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, amaçlarına nail olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde uzun süre işlerinin bu şekilde devam edeceğine işaret eder.

Rüyada kardeşinin kolunun kesildiğini görmek edilen duaların karşılığını bulacağına, bol kazançlı günler geçireceğine, verdiği sözleri tutacağına, sorunlu ve kötü zamanlar geçirileceğine delalet eder.

Rüyada başkasının kolunun kesildiğini görmek mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına, pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok hayırlı ve kazançlı bir projeye gireceğine, bu sayede sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına yorulur.

Rüyada kol bileğinin kesildiğini görmek kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, amaçlarına ulaşacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, dualarının karşılığını alacağına rivayet eder.

Rüyada iki kolunun kesildiğini görmek elinden hiç bir şey gelmeyeceğine, sorunların son bulacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments