Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolu kesildiğini görmek

Rüyada kolu kesildiğini görmek

Rüyada kolu kesildiğini görmek karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine, almak istediklerini rahatlıkla satın alma gücüne sahip olacağına, elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına, zor zamanlar geçireceğine, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kolu kesildiğini gördüyseniz:

  • Zor durumda kalabilirsiniz.

Rüyada sol kolunun kesildiğini görmek kazancının bir kısmını tasarruf için ayıracağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kolunu kesildiğini görmek elde etmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, çok büyük zorluklar atlatacağına,  daha sonra yapılacak çalışmalar ve girilecek projeler ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına delalettir.

Rüyada kardeşinin kolunun kesildiğini görmek maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, hayırlı işlerde bulunup sevap işleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada kol bileğinin kesildiğini görmek yeni bir sorumluluk altına gireceğine, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine işaret eder.

Rüyada kolunun kesileceğini görmek ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, dualarının kabul olacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına inanılır.

Rüyada kolunun kesilmesi görmek verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, sorunların atılan adımlar sayesinde çözüme kavuşacağına, gelecekte güzel günlere kavuşacağına, bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, çok zor ve sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, büyük üzüntüler yaşayabileceğine, maddi ve manevi olarak kendisini yıpratacak olaylar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada sol kolun kesildiğini görmek rakiplerin teker teker alt edileceğine, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, hayırlı yollara gireceğine, kazançlı işler yapacağına yorulur.

Rüyada kol kesilmesi görmek Allah’ın lütuflarına ereceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına, özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments