Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kol kıllarını tıraş etmek

Rüyada kol kıllarını tıraş etmek

Rüyada kol kıllarını tıraş etmek kısa sürede kurulu bir düzen sağlayacağına, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, çok büyük mutluluklar duyacağına, sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına, anne baba duasının alınacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına tabir olunur.

Rüyada kol kıllarını tıraş etmek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişileri alttan almanız veya politik davranmanız gerekebilir.

Rüyada kol kıllarını tıraş etmek her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına, keyifli günler geçireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından tamamen kurtulacağına, kurduğu hayatta yeni bir işe gireceğine delalettir.

Rüyada kolunu tıraş etmek değişik bazı konuları önplana çıkararak kendisini çok büyük çalışmalara ve projelere hazırlayacağına, verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kolu tıraş etmek maharetli bir kişi ile evlenileceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına inanılır.

Rüyada bacaktaki kılları tıraş etmek ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, bir süre daha sıkıntı çekeceğine, iş ile ilgili çektiği sıkıntılardan edilen hayır duaları sayesinde kurtulacağına, zaman içinde üzüleceği bazı şeyler ile karşılaşacağına ancak kalbinin kırılmasına rağmen yaptığı işten asla vazgeçmeyeceğine işaret eder.

Rüyada vücut kıllarını tıraş etmek işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada bacak kıllarını tıraş etmek sahip olunan makama takılmadan, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine işarettir.

Rüyada kıllarını tıraş etmek umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada kendini sakal tıraşı olmak iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, herkes tarafından kıskanılan çalışmalara imza atılacağına, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments