Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolundan kan vermek

Rüyada kolundan kan vermek

Rüyada kolundan kan vermek çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, yaşadıklarının kötü etkilerinden kurtulacağına, içinin hafifleyeceğine, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına işarettir.

Rüyada kolundan kan vermek gördüyseniz:

  • Sizden yaşca büyük kişiler nedeniyle daha fazla görev ya da sorumluluk almanız gerekebilir.

Rüyada kolundan kan aktığını görmek iş konusunda deneyimli biri ile kurulan ortaklığın işleri çok iyi yerlere getireceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, bir suçun ya da iftiranın kişiye ruhsal olarak, şeref, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine tabir olunur.

Rüyada kolda kan görmek elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına, kötü yola sapmayacağına rivayet eder.

Rüyada koldan kan aldırmak içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, hayatına yeni bir yön vereceğine delalet eder.

Rüyada kolundan kan aldığını görmek çok büyük sorunlar yaşanacağına, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına, hayal edilenlere ulaşılamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kolunda kan görmek arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, yaşamı boyunca bu ilkeden ödün vermeyeceğine işarettir.

Rüyada sol koldan kan vermek geri planda kalacağına, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, sorunlarından kısa zaman içinde kurtulacağına, büyük atılımlar gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada kolundan kan almak çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, istediği başarıyı göstereceğine delalettir.

Rüyada kolundan kan aldırmak büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, mutlu olunacağına ve yaşanacak güzel olaylar ile yakında çok sevinileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments