Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bağırsak ameliyatı olmak

Rüyada bağırsak ameliyatı olmak

Rüyada bağırsak ameliyatı olmak geçim sıkıntısına ve darlığa düşeceği işlere umut bağlayacağına, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına, başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine, sevinç içinde karşılanacak ve kişinin ailesini de ilgilendirecek bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, çok zor dönemlerden geçeceğine alamet eder.

Rüyada bağırsak ameliyatı olmak gördüyseniz:

  • Bir bakıma bazı işlerinizin hallolması için bağımsız davranmanız çok işinize yarayacak.

Rüyada bağırsak ameliyatı görmek sağlığın da bozulacağına, hayatın alınan başarılar ve elde edilen kazançlar sayesinde daha kolay ve keyifli bir hale geleceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına yorulur.

Rüyada bağırsak ameliyatı olmak üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine inanılır.

Rüyada hayvan bağırsağı görmek kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine, şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına, rahat bir işe girileceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada bağırsak kurdu görmek kazançlı bir adım atılacağına, elindekileri kaybedeceğine, çok rahat bir hayata adım atacağına delalet eder.

Rüyada insan bağırsağı yemek başına çok güzel olaylar geleceğine, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, mutluluğunun her geçen gün artacağına rivayet eder.

Rüyada bağırsak kurdu dökmek kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine ve bu sayede hayır duaları alınacağına, bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına delalet eder.

Rüyada bağırsak kesmek hayırlı bir kısmet çıkacağına, emeklerinin heba olacağına, sağlık sorunlarının artacağına inanılır.

Rüyada hayvan bağırsağı yemek kişinin davranışlarına ve tutumuna yeniden özen göstererek, üzerindeki kötü imajı sileceğine, işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, dönmeyen şansın artık döneceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments