Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolunda yılan görmek

Rüyada kolunda yılan görmek

Rüyada kolunda yılan görmek yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına, zor zamanların geride kalacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine, çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, güzel haberler alınacağına, sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına ve elindekilerinin de gideceğine, ummadığı yerden rızka nail olmaya yorulur.

Rüyada kolunda yılan gördüyseniz:

  • İş konusunda önemli bir tercihte bulunmanız gerekecek.

Rüyada koluna dolanmış yılan görmek çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kolundan yılan çıktığını görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, diğer taraftan iş hayatında çok büyük ve güzel gelişmeler yaşanacağına, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, sevdiklerinin hep yanında kalacağına tabir olunur.

Rüyada kolunda yılan görmek dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine, gözyaşı dökeceğine, işlerin günden güne artacağına delalettir.

Rüyada koluna yılan sarılmak sevdiği bir kişiyi kaybedeceğine, kazancın katlanacağına, moralinin her zaman yerinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşını kolu kırık görmek karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine delalet eder.

Rüyada tesbihi koluna takmak yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, dünü arkada bırakarak, yarınlara bakacağına, düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına alamet etmektedir.

Rüyada koluna kelepçe takıldığını görmek bir sebeple çok büyük sorunlar yaşayacağına, yapılan hatalar ve atılan yanlış adımlardan ötürü çok büyük zararlar edeceğine, elinin de bollaşacağına, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına delalet eder.

Rüyada kollarının çizildiğini görmek çok mutlu bir dönem geçirileceğine, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments