Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hastaya serum takmak

Rüyada hastaya serum takmak

Rüyada hastaya serum takmak geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, bu sayede hanesine güneş doğacağına, elinin bolluk ve bereket göreceğine, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, ihanete uğrayacağına, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, o kişilerden güzel sözler duyulacağına, bir sebeple işsiz kalınacağına, işlerini yoluna koyacağına, bu sayede çok büyük kazanç elde edeceğine, doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada hastaya serum takmak gördüyseniz:

  • Karşılaşacağınız kişiler veya paylaşılan fikirler başarınızı geliştirebilir.

Rüyada hastaya serum takmak çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına inanılır.

Rüyada serum takılı görmek başkalarına borç verecek hale kadar gelineceğine, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine, bilgilerle donanacağına işarettir.

Rüyada hastanede serum yemek kişinin adeta gençleşeceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada serumla kan vermek olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, çok üzüntülü ve sıkıntılı durumların ortadan kalkacağına, borçların ödeneceğine, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına işarettir.

Rüyada serumla kan almak hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine, yeni bir sosyal hayata adım atılacağına delalet eder.

Rüyada kendine serum takıldığını görmek hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada kolunda serum görmek zaman zaman öfkesine hakim olamayarak kırıcı sözler sarf edeceğine ancak bir süre sonra sular durulduğunda yeniden sakinleşerek, sonuçtan memnun kalacağına, ancak bu riskin bertaraf edilmesi sayesinde işten büyük kazanç elde edileceğine, kişinin kendisini çirkin ve bitkin bir şekilde görmesi ise, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada koluna serum takıldığını görmek anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, adını aklamayı başaracağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments