Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada serumla kan vermek

Rüyada serumla kan vermek

Rüyada serumla kan vermek söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine, farklı iş alanlarına yöneleceğine, kazançlı bir ortaklığın bozulacağına, sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada serumla kan vermek gördüyseniz:

  • Endişeniz varsa, onay vermemelisiniz.

Rüyada serumla kan vermek onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına inanılır.

Rüyada serumla kan almak duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine delalettir.

Rüyada hastanede serum yemek yüzünün gülmeye başlayacağına, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına yorulur.

Rüyada serum almak yaşamına renk geleceğine ve kısmetinin çoğalacağına, rüya sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, kendine olan güvenin tazeleneceğine işarettir.

Rüyada kendine serum takıldığını görmek aile hayatı ile ilgili çok hayırlı ve güzel bir adım atılacağına, bazı sağlık sorunlarıyla başa çıkmak için çok uğraşılacağına, kendisine inanan ve güvenen insanları yarı yolda bırakmayacağına delalettir.

Rüyada hastaya serum takmak çok kazançlı ve hayırlı işlere gireceğine, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye rivayet etmektedir.

Rüyada kolunda serum takılı görmek evli kimselerin eşlerinin iş başarılarından dolayı göğüslerinin kabaracağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına, sonunda büyük bir servete sahip olunacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine yorulur.

Rüyada kolunda serum görmek anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına, kararlarına saygı duyulacağına, yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments