Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada serum takılması görmek

Rüyada serum takılması görmek

Rüyada serum takılması görmek yüzünün güleceğine, şansının döneceğine, kısmetinin de açılacağına, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada serum takılması gördüyseniz:

  • Dağınık düşünceler, bir araya getiremediğiniz bir sürü ufak tefek işinizin birikerek bir çığ gibi üzerinize yıkılma korkusu sizi tedirgin bir havaya sokuyor.

Rüyada kolunda serum takılı görmek sorunların ve engellerin biteceğine, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına, rüyayı gören bir kadın ise hizmetkar edineceğine yorulur.

Rüyada serum takılı görmek aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, iş dünyasında haksızlığa uğranacağına, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada serum takılması görmek borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına, sıkıntılı bir işe girileceğine delalet eder.

Rüyada hastaya serum takmak kişinin istediği şeylerin biraz zorluklarla olacağına, eğer iş ile ilgili olarak atılan adımlar doğru bir şekilde atılmaz ve iyi düşünülmezse özgürlüğün kaybedileceğine, o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada serum görmek hastalıklarını yeneceğine, borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına, maddi anlamda zarar edeceğine, iş kaybı yaşayacağına, hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına alamet eder.

Rüyada kendine serum takıldığını görmek zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına işaret eder.

Rüyada kolunda serum görmek verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına, kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine tabir olunur.

Rüyada hastanede serum yemek mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine, doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments