Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolunda bilezik görmek

Rüyada kolunda bilezik görmek

Rüyada kolunda bilezik görmek yakın bir zamanda çok başarılı olacağı bir proje gerçekleştireceğine, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına, iç dünyasında rahata kavuşacağına, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına ve sorunlarının üstesinden hızlı bir şekilde geleceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, kazaya, belaya ve derde düşeceğine delalettir.

Rüyada kolunda bilezik gördüyseniz:

  • Hata yapma eğilimde olacağınız için herşeye rağmen üzerinde çalıştığınız konuya dikkatinizi toplayın.

Rüyada annemin kolunda bilezik görmek belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine, zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kollarda altın bilezik görmek iş dünyasındaki prestijin azalacağına, sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada annemin kolunda altın bilezik görmek hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, ters giden olayların düzeleceğine, kardeşlerin el ele vererek bir iş kuracaklarına ve rakiplerin alt edileceğine delalettir.

Rüyada kadının kolunda altın bilezik görmek ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına yorulur.

Rüyada başkasını kolunda altın bilezik görmek onunla mutlu bir yuva kuracağına, işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına işaret eder.

Rüyada erkek kolunda bilezik görmek zorluğa ve darlığa düşeceğine, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın bilezik kolunda görmek yaptığı işlerle çok ses etireceğine, huzurunu ve mutluluğunu kaybedeceğine, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada eşinin kolunda bilezik görmek eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, ikili ilişkilerde üçüncü bir şahıs tarafından sıkıntı yaşanacağına, kariyerinin yükseleceğine ve hayatında dönüm noktası olacak olayların yaşanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments