Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada fidan aşılamak

Rüyada fidan aşılamak

Rüyada fidan aşılamak bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata kavuşacağına ancak bu durumların her zaman yavaş yavaş gerçekleşeceğine, sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına, sorunları tek tek çözüme kavuşturacağına, yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini iyi hissetmeyeceğine, bu nedenle başarısının, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, bu sayede son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, elinin bollaşacağına, yüzünün güleceğine, emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine delalettir.

Rüyada fidan aşılamak gördüyseniz:

  • Kendinize bile yabancı gelen kaprislerinizle çevreyi bıktırabilir, bir çok anlaşmazlığa sebep olabilirsiniz.

Rüyada fidan aşılamak üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, yaşama hevesinden olacağına ve yarınlarına dair tüm umutlarını kaybedeceğine, yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına rivayet eder.

Rüyada ağacı aşılamak özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına ve rahata ereceğine inanılır.

Rüyada aş aşılamak içinde bulunan tüm sıkıntılardan, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına ve daha rahat ve daha mutlu olacağı bir döneme gireceğine, duygularının karşılık göreceğine, kazanacağı özgüven ile çok hayırlı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağaç aşılamak rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına işarettir.

Rüyada meyve aşılamak yapılan hatanın yakın bir kişi sayesinde telafi edileceğine, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine  ve büyük bir sabır göstererek zora girmiş bir işin yoluna sokulacağına, daha büyük adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada zeytin fidanı görmek gösterişli halinin hemen fark edileceğine, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ağaç fidanı görmek aynı karşılığı alamayacağına, bir sebeple işlerini daha kontrollü ve getireceği ve götüreceği şeyleri hesaplayarak gerçekleştireceğine, büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine alamet eder.

Rüyada ceviz fidanı diktiğini görmek zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine, sorunların ve kırgınlıkların son bulacağına, insanların güvenini kazanacağına, çok mutlu olacağına, sevilip sayılacağına, sıkıntılı olduğu durumlarda etrafındaki insanlardan destek alabileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments