Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada meyve aşılamak

Rüyada meyve aşılamak

Rüyada meyve aşılamak maddi sıkıntılarının çözüleceğine, kafasının rahatlayacağına, çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına, büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına, günü birlik kazanç elde edeceğine, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, herkese eşit mesafede durup, eşit davranılacağına, kul hakkına girmeyeceğine, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına inanılır.

Rüyada meyve aşılamak gördüyseniz:

  • Bir toplantıda bulunup, bulunmamak konusunda kararsız kalmanız olasıdır.

Rüyada meyve aşılamak insanlardan uzak bir yerde içinde bulunduğu hayat ve yapmak istediği şeyler hakkında uzun uzun düşüneceğine, özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine rivayet etmektedir.

Rüyada aş aşılamak hoş olmayan sözler işiteceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına delalettir.

Rüyada ağaç aşılamak elde bulunan ve aynı zamanda ele geçecek yeni fırsatların doğru ve kazanç getirecek bir şekilde değerlendirileceğine, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına, işlerinin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada fidan aşılamak bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine, refah düzeyinin düşeceğine, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağacı aşılamak kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin rüyayı gören kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına, meslek hayatının da başarılarla geçeceğine, başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına rivayet eder.

Rüyada mezarlıkta meyve toplamak büyük atılımlar gerçekleştirilen bir dönemde epey sıkıntı çekileceğine, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına yorulur.

Rüyada mor renkli meyve yemek hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden rüya, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, iş ve kazanç kaybına uğrayacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine rivayet eder.

Rüyada meyve suyu içtiğini görmek şansının ve bahtının daima açıkolacağına, şükrederek yaşayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments