Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kare çizmek

Rüyada kare çizmek

Rüyada kare çizmek üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına, prestij kazanılacağına, bir araya geleceğine, emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine, rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada kare çizmek gördüyseniz:

  • Ortak kaynak kullanımı gerektiren konulardan veya kulaktan dolma bilgilere göre hareket etmekten kaçınmalısınız.

Rüyada kare çizmek kişinin geleceğinin parlak ve aydınlık olacağına, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, zenginliğinin süreceğine rivayet eder.

Rüyada kareli ceket görmek işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine, uzun zamandan beri sevdiği ancak bunu bir türlü söyleyemediği kişiye kalbini açacağına, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine yorulur.

Rüyada fotoğraf karesi görmek sorunlar altında ezileceğine, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine delalet eder.

Rüyada karetta görmek işlerin toparlanacağına, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine, yeni işlere gireceğine alamet eder.

Rüyada kareli kumaş görmek işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi kareli gömlek görmek kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, ticaret yapıyorsa zarar edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada karetta kaplumbağa görmek kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına, bolluğa, berekete, kişinin kafasının rahat edeceğine, gönlünün ferahlayacağına, sevinçli bir hayat süreceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada kareli gömlek giymek atılıma geçeceğine, mesleki ve ticari olarak kazancının artacağına, eline geçen parayı neredeyse boş yere harcayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments