Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koltuk silmek

Rüyada koltuk silmek

Rüyada koltuk silmek aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine ve tekrar edilmeyeceğine, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, geçmiş ile hesaplaşacağına ve yakınlarındaki kişileri de analiz ederek tüm ilişkilerini gözden geçireceğine, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına delalettir.

Rüyada koltuk silmek gördüyseniz:

  • Hayatınızı farklı şekilde yaşamanın yolları üzerine düşünebilirsiniz.

Rüyada koltuk sildiğini görmek maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, malından ve parasından ziyan edeceğine inanılır.

Rüyada koltuk silmek verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, çok iyi bir kazanç elde edeceğine, ailesi ile mutlu olacağına, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine işaret eder.

Rüyada halı sildiğini görmek hayırlı ve güzel günler göreceğine, daha sonra da bu durumdan kurtulmak için uzun süre çaba göstereceğine, hayır getirecek bazı çalışmaların ortaya konulması sayesinde kötü şansın kırılacağına alamet etmektedir.

Rüyada dış kapı silmek yaşamın kolaylaşacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, sevdikleri ile birlikte olacağına yorulur.

Rüyada kapı eşiğini silmek hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine, yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, büyük bir sorun yüzünden ertelenmiş olan hayallerin gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ter silmek açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine, ailesinden, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, esenliğe ve gönül hoşluğuna ereceğine yorulur.

Rüyada adet kanını silmek yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, kendisini çok şanssız ve kısmetsiz olarak göreceğine bunun da onun bazen isyan etmesine, üzülmesine, sinirlenmesine ve gözyaşı dökmesine neden olacağına, çok büyük sıkıtılar yaşanacağına inanılır.

Rüyada yer sildiğini görmek korkularını ve şüphelerini yeneceğine, düzenin kurulacağına, başarının garantileneceğine, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments