Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koltuk altı tüyü görmek

Rüyada koltuk altı tüyü görmek

Rüyada koltuk altı tüyü görmek sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, evlatların hayırsız çıkacağına, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine, doğru bildiği yoldan şaşmadan, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, ileride saygın bir kimse olacağına, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, sorunların çabucak halledileceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına alamet eder.

Rüyada koltuk altı tüyü gördüyseniz:

  • Karşı cinsten, çok beğendiğinizi birisinin ilgisi çekmeniz olasıdır.

Rüyada koltuk altı tüy görmek evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, sevinçten gözyaşı dökeceğine, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada koltuk altı tüyü görmek yenilgiye uğramış hissedeceğine, ettiği zararları telafi edeceğine, kazancını arttıracağına, eldeki imkanların giderek azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada koltuk altı tüyü almak sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına, zor bir durumun üstesinden gelmeye, başını hastalıklardan ve üzüntülerden kaldıramayacağına delalet etmektedir.

Rüyada koltuk altı tüyü yolmak fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına, yeni bir yol çizileceğine, mutluluğunun da önemli oranda azalacağına delalet eder.

Rüyada koltuk altında tüy görmek aile hayatında çok kötü tartışmalar yaşayacağına, büyük bir adım atılacağına, iş ortamında bir tartışma yaşanacağına delalet eder.

Rüyada tüy aldığını görmek her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, alacağınız kararlardan ilerde pişman olabileceğinize yorulmaktadır.

Rüyada koltuk aldığını görmek üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına, yarar sağlamayacağına, hileli bir iş yapıp daha fazlasını elde edeceğim derken elindekini yitireceğine işaret etmektedir.

Rüyada koltuk altı kılı temizlemek uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, konfor içinde olacağına, borçlarını ödeyeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments