Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koltuk altı tüy görmek

Rüyada koltuk altı tüy görmek

Rüyada koltuk altı tüy görmek Neşeli ve huzurlu bir geleceğe, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına, yanlış seçimler yapacağına, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, grip ya da nezle dışında hiçbir illet hastalığa yakalanmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada koltuk altı tüy gördüyseniz:

  • Akıllı planlar ilerlemenizi hızlandıracak, zamanı doğru kullanmalısınız.

Rüyada koltuk altı tüyü almak zorlukların yakın zaman içinde biteceğine, evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına delalet eder.

Rüyada koltuk altı tüy görmek çevresindeki düşmanlarını ayıklayacağına, neşesinin ve ağız tadının yerinde olacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada koltuk altı tüyü görmek bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, uzunca bir zaman çektiği sıkıntılardan ötürü uğradığı zararı kapatacağına, gittikçe daha kötü durumlara düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada koltuk altı tüyü yolmak atacağı her adımı önceden düşüneceğine ve ailesini utandırmadan yaşayacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine delalettir.

Rüyada koltuk altında tüy görmek bir gayret ayağa kalkıp silkeleneceğine ve bundan sonrasının çorap söküğü gibi geleceğine ve kişinin eski gücüne, inancına, kudretine, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına yorulmaktadır.

Rüyada tüy aldığını görmek yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, amaçlarına ve hedeflerin ulaşmayı başaracağına, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada koltuk altı kıllarını görmek ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, sıkıntıya düştüğü anlarda hemen herkesin yardıma koştuğuna, maddi ve manevi açıdan hiçbir sıkıntı çekmeyeceğine, rahat bir hayata adım atılacağına,dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine delalettir.

Rüyada koltuk altı kılı koparmak açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, zenginliğe sahip olunacağına, emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, uzun ömürlü bir kişi olunacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments