Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koltuk altı kılı koparmak

Rüyada koltuk altı kılı koparmak

Rüyada koltuk altı kılı koparmak onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine ve kolay yaşamak için gerekli olan tüm koşullara sahip olacağına, maddi olarak çok iyi bir duruma geleceğine, iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına, imza ve söz yetkisi edineceğine, tamamen içine kapanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine işaret eder.

Rüyada koltuk altı kılı koparmak gördüyseniz:

  • Sağlıklı olmayan yerlerden veya durumlardan uzaklaşmalısınız.

Rüyada koltuk altı kıllı bebek görmek kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına yorulur.

Rüyada koltuk altı kıllarını aldığını görmek içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine, kişinin yaşça kendisinden küçük biri ile evlilik yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada koltuk altı kılı almak kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, sıkıntısı olanın ferahlığa çıkacağına inanılır.

Rüyada koltuk altı kılı kesmek kısmetin hiçbir zaman kapanmayacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada koltuk altı kılının uzadığını görmek işlerin düze çıkarılacağına, sorunların çalışmaları baltalamayacağına, zor zamanların çok eskide kalacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, elindekileri kaybedeceğine, yokluk içine düşeceğine, rızkında ve malından olacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada koltuk altı kıllarını yolmak sevdiği kişiyle çok uyumlu bir ilişki yaşayacağına, layık olduklarına sahip olacağına, evlatların hayırsız çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada koltuk altı kıllarının uzadığını görmek daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine ve hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, kafasının sakinleşeceğine alamet eder.

Rüyada koltuk altı kılı görmek yaşam şartlarının düzeleceğine, buna karşılık, yeme dostu diye tanınan ve kötü günde ortalıktan kaybolacak kişilere yakınlaşıp, onlara değer vereceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments