Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koltuk altı traşı olmak

Rüyada koltuk altı traşı olmak

Rüyada koltuk altı traşı olmak emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, bereketin çoğalmasına, rızkın artmasına, anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine, zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına delalet eder.

Rüyada koltuk altı traşı olmak gördüyseniz:

  • Kendinize manevra alanı yaratmalısınız.

Rüyada koltuk altı kılını kesmek hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, sıkıntı yükleneceğine tabir olunur.

Rüyada koltuk altı kıllarını temizlemek alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada kıllı koltuk altı görmek büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine, bütçesinin daralacağına işarettir.

Rüyada temiz koltuk altı görmek bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, yeni iş teklifleri alacağına, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada koltuk altı kıllarını aldığını görmek büyük sıkıntıların ortaya çıkacağına, sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına tabir olunur.

Rüyada koltuk altı traşı görmek hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, uzun zamandan beri sahip olunan değerli bir eşyanın elden çıkarılacağına, kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, ihanete uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada koltuk altı kılını görmek kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, takdir toplayacağı ve rütbe alacağı işler yapacağına, iyi gelir getiren işler yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada koltuk altı kılı kesmek büyük bir proje ortaya koyacağına, üzerindeki yükten kurtulacağına, kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments