Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kollarda altın görmek

Rüyada kollarda altın görmek

Rüyada kollarda altın görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, maddi olarak sıkıntı çekilen bir dönemin sona ereceğine, kısa süre içinde bitebilecek bir işin daha uzun bir süreye çıkacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir işe girdiği sırada durumunu düzeltmek için birisinden çok büyük miktarda bir borç alacağına, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine, kazancının ilk önce azalacağına sonra da tamamen kesileceğine, işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine ve bunun avantajlarını kullanmayı başaracağına işarettir.

Rüyada kollarda altın gördüyseniz:

  • Alışılmadık kaynaklardan gelir elde edebilir veya karlı alışverişler yapabilirsiniz.

Rüyada altın kol saat takmak karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine delalettir.

Rüyada kolunda altın bilezikler görmek sıkıntılarından en kısa sürede arınıp rahat bir nefes alacağına, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına ve ilişkisinin huzur içinde süreceğine, muradın gerçekleşeceğine tabir olunur.

Rüyada altın sarısı kol saati görmek böylelikle sıkıntılarının ve sorunlarının en büyük kaynağını aşma imkânı elde edeceğine, itibar göreceğine, rahata kavuşacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına ve hayır getirecek bir kişinin önayak olması ile eğitim hayatının devam ettirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kol altında kıl görmek kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile sahibi olup, yuva kuracağına, herhangi bir rahatsızlık yaşamayacağına, rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada sol kolda altın bilezik görmek neşeli ve sağlıklı bir hayat geçireceğine, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada kolundan altın bilezik çıkarmak hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına, huzursuzluk yaşanacağına, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına delalet etmektedir.

Rüyada kolunda altın zincir görmek bolluk ve bereket yaşayacağına, zaferler kazanacağına, karşılıksız bırakmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendi kolunda altın bilezik görmek hastalıkların uzak duracağına, vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine, hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments