Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kol altında kıl görmek

Rüyada kol altında kıl görmek

Rüyada kol altında kıl görmek kazançlı bir işin başına geçileceğine, ondan her zaman iyi haberler alınacağına, sevdiklerini de koruyacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, yapacağı çalışmalarda kazanacağı başarılar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine, gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine ve kendisi için doğru kişiyi bulacağına, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına inanılır.

Rüyada kol altında kıl gördüyseniz:

  • Bazı konularda olaylar aydınlanmaya veya elinize yeni bilgiler gelmeye başlıyor olabilir.

Rüyada kol altını kıllı görmek dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına, sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına yorulur.

Rüyada kolunun altında kıl görmek bazı yorumculara göre ise, kişinin sıkıntıların artacağına, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına, kardeşlerden biri ile kurulacak bir ortaklık sayesinde rakiplerin bir kez daha yenilgiye uğratılacağına işaret eder.

Rüyada kol altında kıl görmek ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, bunlardan istediği ve beklediği karı elde etmeyi başaracağına, yaşanan bütün üzüntülerin sona ereceğine delalettir.

Rüyada kolunda beyaz kıl görmek kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada kolun kıllandığını görmek endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, içinde bulunduğu üzüntülü durumun yakın zamanda düzeleceğine, eline geçen kazancın gün geçtikçe daha da artacağına tabir olunur.

Rüyada kolunda kıl çıktığını görmek hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine, kendine döneceğine, karlı işlere gireceğine yorulur.

Rüyada koldaki kılları görmek gülen gözlerin ışığının söneceğine, hayır duaları alınacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, parasal ve ruhsal sorunların artacağına, sıkıntılı ve üzüntülü bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada kollarının kıllarını almak hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına, bir toplulukla beraber hareket edileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments