Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada koliler görmek

Rüyada koliler görmek

Rüyada koliler görmek maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, ters giden olayların düzeleceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, işlerin bir anda yoluna gireceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, öyle durumların insanlar tarafından takdir edileceğine, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, işlerin de yolunda gideceğine tabir olunur.

Rüyada koliler gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizde daha doğrusu sosyal ilişkilerinizde, bazı anlaşmazlıklar yaşayabilirsiniz.

Rüyada bir koli yumurta görmek herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, elinize para geçeceğine, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, huzur içinde yaşayacağına alamet eder.

Rüyada koli kutu görmek bir sebeple kendisine yardımcı olması gerektiğine ve o zaman herhangi bir sorun ile karşılaşmadan problemlerinin çözüleceğine, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, bunun sonucunda bazı sorunların düzeltileceğine ancak dikkat edilmezse yeni ve daha büyük sorunlarla uğraşmak zorunda kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada evde koli görmek hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, yakında başlayacak aşk macerasına inanılır.

Rüyada koliyle yumurta görmek daha iyi bir eve çıkılacağına, çalıştığı yerde amir olacağına, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada sigara kolisi görmek işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, endişelerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına yorulur.

Rüyada koli yumurta görmek maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, sıkıntılarının çok kısa süreli olacağına, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine işarettir.

Rüyada kolilerle yumurta görmek kötü bir alışkanlığından kurtulacağına, müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine, hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine inanılır.

Rüyada koli bandı görmek dertlerin biteceğine, sıkıntıların aşılacağına, yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments