Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kola yazı yazmak

Rüyada kola yazı yazmak

Rüyada kola yazı yazmak karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına, mutlu ve huzurlu olunacağına, kırılan kalplerin tekrar barışacağına, sıkıntılarından kurtulup hem ailesi içinde hem işyerinde çok güzel günler göreceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, çok büyük sorunlar ile başetmek zorunda kalacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına, çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, çıkmaza gireceğine, partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada kola yazı yazmak gördüyseniz:

  • İyi giden şansınızdan faydalanmaya çalışın.

Rüyada kola yazı yazmak herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına, sıkıntı yükleneceğine, iş konusunda sürekli yardım edeceğine inanılır.

Rüyada beyaz deftere yazı yazmak düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine, uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, fesat ve kötü kimselerden olacağına işarettir.

Rüyada ağaca yazı yazmak sağlıkla ilgili sorunların çözüm bulacağına ve uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada mavi kalemle yazı yazmak kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına ve herşeyin olumlu yönde ilerleme göstereceğine, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına inanılır.

Rüyada tahtaya tebeşirle yazı yazmak bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine, büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine delalettir.

Rüyada mezar taşına yazı yazmak kendisini tanıyan insanlar ile işleri bozacağına, kazalara ve kötülüklere yakın olacağına, sevilen kişilere bazı sürprizler yapılacağına işarettir.

Rüyada parmakla yazı yazmak çok büyük kazançlar elde ederek işlerini iyi yerlere taşıyacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, herkesin dikkatini çekecek kadar sağlıklı olacağına yorulur.

Rüyada birinin eline yazı yazmak uzun zamandan beri hayal ettiği herşeye kavuşacağına, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, parasız günler geçireceğine, aç kalacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments