Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gömlek denemek

Rüyada gömlek denemek

Rüyada gömlek denemek ticaretinde ehil kişiler arasına gireceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına, adını herkese duyuracağına, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, bir sebeple ne kadar zor duruma düşse de üzülse de kırılsa da hayallerine sımsıkı sarıldığına ve başarıya ulaşana kadar herhangi bir hayalinden vazgeçmeyeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine, arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, parasal krizler yaşanacağına, ağız tadının kaçacağına, amaçlarını gerçekleştiremeyeceğine işarettir.

Rüyada gömlek denemek gördüyseniz:

  • Kalabalık bir ortamda, bir toplantı veya eğlencede olabilirsiniz.

Rüyada gömlek denemek deyim yerindeyse rüyayı gören kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, çok büyük miktarda paralar kazanacağına, bu sayede bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının ayakkabısını denemek atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kalkacağına, hiçbir sorun yaşamayacağına yorulur.

Rüyada yeni giysi denemek çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, çok iyi mevkilere geleceğine, özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına yorulur.

Rüyada pantolon denemek ancak hiçbir surette sağlığında bir sorunla karşılaşmayacağına, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine, problemlerle baş etmekte zorlanacağına yorulur.

Rüyada mont denemek dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine, onlarla doyasıya ve uzun vakit geçirme mutluluğuna ve şansına nail olacağına delalet etmektedir.

Rüyada mavi ayakkabı denemek maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada deri mont denemek kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada eşarp denemek sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, çok üzüntü yaşayacağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments