Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kirli forma görmek

Rüyada kirli forma görmek

Rüyada kirli forma görmek kendi ekmek teknesine sahip olacağına, düşmana karşı mahcup olmayacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, eninde sonunda istediği başarıya ulaşacağına, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, yapılan bir hata yüzünden çekilen sıkıntının arkadaşların vereceği destek sayesinde sona ereceğine, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapacağı her işin çok büyük ilgi toplayacağına, hem işinde başarılı olacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, onların gerçek yüzlerini gözleriyle görene kadar onları dost sanarak, onlarla iş ortaklığı yapmak isteyeceğine ve şahit olduklarından sonra herşeyden vazgeçerek onlardan derhal uzaklaşacağına inanılır.

Rüyada kirli forma gördüyseniz:

  • Karışık durumların ortasında getireceğiniz çözümler, yaratıcılığınızın da artması anlamına gelebilir.

Rüyada kirli forma görmek fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, kapanan bütün kapıların açılacağına alamet eder.

Rüyada kendini okul formasıyla görmek kapısına gelen bir kişiye yardım etmesi sayesinde hayır duaları alacağına, kendisine mutluluk ve başarı getirecek yenilik yapacağına, malların artacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil formalı asker görmek sağlığının ve moralinin de yerine geleceğine, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, manevi olarak çok rahat edileceğine yorulur.

Rüyada beyaz hemşire forması giymek yani insanlar ile vakit geçirerek kendisini deşarj edeceğine, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına yorulur.

Rüyada mavi forma görmek huzurunu kaybedeceğine, kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine yorulur.

Rüyada polis forması giymek kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine, hayırlı ve güzel haberler alacağına yorulmaktadır.

Rüyada türkiye forması giymek anne baba duaları alınacağına, ekmeğinin kesilmeyeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yırtık forma görmek sağduyusu ve ustalığı sayesinde bunu hemen aşmayı başaracağına, hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, merdiven atlayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments