Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocayla küs olmak

Rüyada kocayla küs olmak

Rüyada kocayla küs olmak rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, kararlarına saygı duyulacağına, hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına, sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına, büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kocayla küs olmak gördüyseniz:

  • Yeni bir karşıcins ilişkisi başlatabilir, aşık olabilirsiniz.

Rüyada kocasıyla küs olmak kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına işaret eder.

Rüyada kocayla küs olmak borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada küs olduğu kişiyle kavga etmek iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, bazı ortak işlere gireceğine, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına delalettir.

Rüyada küs olduğu akrabasını görmek bedenen de ruhen de şifa bulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada küs olup barışmak iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına, kendisine yeni bir iş bulacağına işarettir.

Rüyada küs olduğun birini öpmek eğlenceli zamanlar geçireceğine, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada küs olduğu biriyle kavga etmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine işarettir.

Rüyada küs olduğun kişinin evine geldiğini görmek kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına, şansının da yaver gitmesi ile kısa zamanda kendi işinin başına geçeceğine, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments