Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küs olduğu biriyle kavga etmek

Rüyada küs olduğu biriyle kavga etmek

Rüyada küs olduğu biriyle kavga etmek çok kolay bir hayatı olacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına, özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine, huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine işarettir.

Rüyada küs olduğu biriyle kavga etmek gördüyseniz:

  • Gereken konuşmaları yapmaktan çekinmemeniz gerekiyor.

Rüyada küs olduğun birisiyle kavga etmek çevre, iş ve mekan değiştireceğine, işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine, pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada küs olan biriyle kavga etmek azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına delalettir.

Rüyada küs olduğu kişiyle kavga etmek var olan borçların kapatılıp zararların giderileceğine, ticaretin büyüyeceğine, aile bireylerinin başını ağrıtan bir konunun çözüm bulacağına tabir olunur.

Rüyada küs olduğunuz biriyle kavga etmek şifaya ve çarelere kavuşacağına, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine tabir olunur.

Rüyada küs olduğun arkadaşınla kavga etmek korkularının sona ereceğine, uzun zamandan beri içinde saklayıp kimseye söyleyemediği bir şeyi söyleyip kurtulacağına, uzun süre bu kara günlerin etkisinde kalacağına ve acısının da kolay kolay dinmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada küs arkadaşla kavga etmek dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, güç ve kudret sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada küs olduğun arkadaşla kavga etmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına, aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine tabir olunur.

Rüyada küs olduğun kişiyle kavga etmek afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine ve sorunlar için en doğru çözümleri bulacağına, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments