Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küs olduğu akrabasını görmek

Rüyada küs olduğu akrabasını görmek

Rüyada küs olduğu akrabasını görmek insanlara öncülük edeceğine, görülen erkeklik organının küçük olmasın ise, borcunun çok olacağına, aile bireyleri arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, son zamanlarda ortak olarak girdiği bir işte yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, mesleğinde istediği başarıyı elde etme imkânı bulacağına, iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine alamet eder.

Rüyada küs olduğu akrabasını gördüyseniz:

  • İlişkileriniz esnasında daha dikkatli olmanız veya daha dikkatli konuşmanız gerekiyor olabilir.

Rüyada küs olduğun akrabayla barışmak çok büyük miktarda para elde edeceğine, güllük gülistanlık olacağına, büyük miktarda para kazanacağına, iyi bir iş hayatına sahip olacağına ve rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine işaret eder.

Rüyada küs olduğun akrabalarını görmek yetki sahibi olacağına, zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, hafifleyeceğine, şifa bulacağına inanılır.

Rüyada küs olan akrabayla barışmak hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, kendisini yıpratacağına, rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, yaşayacağı bu kötü tecrübe nedeniyle de manevi anlamda çöküntüye uğrayacağına işaret etmektedir.

Rüyada küs akrabaları görmek evden çıkıyorsa da haneden birinin evlenip gideceğine, ruhsal olarak çok iyi olunacak bir döneme girileceğine, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada küs akrabasını görmek her gün daha fazla dolacağına, kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına işarettir.

Rüyada küs olduğun akraba görmek yetenekleri ve becerileri sayesinde iş yerinde çok üst mevkilerden birine getirileceğine, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada küs akrabanı görmek elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine inanılır.

Rüyada küs akraba görmek hak edilen helal bir malın ele geçeceğine, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine, kafasındaki sorunları çözeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments