Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocayla kavga ettiğini görmek

Rüyada kocayla kavga ettiğini görmek

Rüyada kocayla kavga ettiğini görmek sonra kendi işini kuracağına, rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine, rüyayı gören kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına, işiyle ilgili hedeflerinin de zamanı geldikçe, inancı, çalışkanlığı, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, hiçbir vakit geçim zorluğuna ve yokluğa düşmeyeceğine, kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına, yapılan yardımların ardından bol hayır duası alınacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada kocayla kavga ettiğini gördüyseniz:

  • Daha ziyade kişisel problemler karşınıza çıkabilir.

Rüyada kocasıyla kavga ettiğini görmek ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, tazeleneceğine ve şifa bulacağına, yokluk yüzü görmeden, sağlık içinde yaşanacağına yorulur.

Rüyada kocayla kavga ettiğini görmek refah içinde yaşayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına alamet eder.

Rüyada kocanın kavga ettiğini görmek mutlu ve güzel günler yaşanacağına, sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, külfetinin ve yükünün artacağına, karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına delalet eder.

Rüyada kocasının kavga ettiğini görmek hayatın keyifli bir hale geleceğine, bazı kişilerle tartışma yaşayacağına, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına tabir olunur.

Rüyada kocanla kavga etmek kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, kırgınlıkların geçeceğine ve mutlu olunacağına işarettir.

Rüyada kocayla kavga etmek zorlukları aşacağınıza ve rahata ereceğinize, herhangi kötü bir olay olmamasına rağmen kendisini rahatlatamadığı için sürekli stres içinde olacağına, daima afiyette olacağına işaret eder.

Rüyada kocasını kavga ederken görmek elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına işaret eder.

Rüyada kocasıyla kavga etmek olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına, bereketin ve karın artacağına, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments