Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocasının kavga ettiğini görmek

Rüyada kocasının kavga ettiğini görmek

Rüyada kocasının kavga ettiğini görmek yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, kişinin çocuk hasreti çekeceğine, hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına, üzerinde epey kafa yorduğu çalışmaları ortaya koyacağına ve maddi ve manevi olarak uğradığı zararların neredeyse tamamına yakınını telafi edecek düzeye geleceğine, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder. Güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine ve keyifli zamanlar geçirerek günlük yaşamın stresinden kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada kocasının kavga ettiğini gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınızda yapacağınız değişiklikler memnun edici sonuçlar doğurabilir.

Rüyada kocayla kavga ettiğini görmek bir süre daha sıkıntı çekeceğine, gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına, eşlerin birbirlerinden çok soğuyacaklarına ve bu durumu ortadan kaldırmak için araya giren bazı kişilerin işlerin daha da içinden çıkılmaz bir hal almasına sebep olacağına yorulur.

Rüyada kocanın kavga ettiğini görmek verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, tanınmayan biri ile tartışılıyorsa da beklenmedik bir şansa sahip olunacağına, evli adamın evinden ayrıldığını görmesi, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına delalettir.

Rüyada kocasıyla kavga ettiğini görmek evinden bereketin hiç eksik olmayacağına, işinde istediği başarıyı elde edeceğine, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocasının kavga ettiğini görmek kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, verdiği sözleri yerine getirmek için uğraşacağına, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kocayla kavga etmek bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya, hayat kalitesinin de yükseleceğine, hayatındaki tersliklerin düzeleceğine, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına inanılır.

Rüyada eski kocasıyla kavga etmek ele geçen fırsatların kazanç getirecek bir şekilde kullanılacağına, sıkıntılarının, problemlerinin, sorunlarının çözüleceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada kocasını kavga ederken görmek aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine, işlerinin düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski kocayla kavga etmek sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına ve mutlu olacağı bir mevkiye geleceğine, işten yana şansının açık olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments