Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocasıyla kavga ettiğini görmek

Rüyada kocasıyla kavga ettiğini görmek

Rüyada kocasıyla kavga ettiğini görmek önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına, hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına, üzüntülerin gideceğine işarettir.

Rüyada kocasıyla kavga ettiğini gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin tavsiye veya önerileriyle yakından ilgilenmeniz veya en azından öyle görünmeniz, işlerin tamamen sizin istediğiniz yoldan yapılabilmesinde önemli rol oynayabilir.

Rüyada kocasının kavga ettiğini görmek kendisini korumaya alacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, olur mu olmaz mı diye düşünmeden fevri davranacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine, şifa göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada kocayla kavga ettiğini görmek bir defa kesişen yollarının da bir daha asla ayrılmayacağına, üzüleceğine, gözyaşı dökeceğine, mutsuz olacağına, talihinizin artacağına delalet etmektedir.

Rüyada kocasıyla kavga ettiğini görmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına ve sonraki dönemlerde bu durumdan kaynaklanan sıkıntılardan çok çekeceğine, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına yorulur.

Rüyada kocanın kavga ettiğini görmek hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına, kazancın kısa bir zaman içinde elden çıkacağına, keder yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada eski kocasıyla kavga etmek uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine, gelecekte kendisine kazanç getirecek ve rahat etmesini sağlayacak fırsatlar elde edeceğine, hayatını düzene sokmak için yapacağı şeylerin ters tepeceğine rivayet eder.

Rüyada kocasını kavga ederken görmek yaptığı işte sivrileceğine, rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kocasıyla kavga etmek aile içindeki huzurunu ve iyi halini kaybedeceğine, kazancın katbekat arttırılacağına, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski kocayla kavga etmek hayallerine ulaşmak isterken farkında olmadan inancından sapacak şekilde hareket edeceğine, düzenli bir işe girileceğine, arkadaşlarıyla da görüşmediği gibi, sosyal hayatını da askıya alacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments